Ben je van plan om een creditcard aan te schaffen maar wil je eerst creditcard vergelijken bij verschillende aanbieders? Dan zijn hier zeker verschillende mogelijkheden voor. Bij Welkecreditcard.nl kun je een vergelijking maken tussen verschillende aanbieders zoals Knab, ANWB of VISA. Er zijn zeker meer opties mogelijk. Je kunt dan bijvoorbeeld de maandelijkse kosten afwegen met je maximale bestedingsruimte of de instapkosten van het abonnement. Als je interesse inmiddels gewekt is moet je gauw even een kijkje gaan nemen op de website. Schaf nu snel zelf een creditcard aan!

Wat is een creditcard?

Een creditcard of kredietkaart is een soort betaalpas waarbij je een maximaal bestedingslimiet hebt. Je koopt dingen of pint contant geld met de creditcard en aan het einde van elke periode betaal je het totaal uitgegeven bedrag terug aan de kredietverstrekker. Het is een soort lening waarbij jouw saldo op nul begint, en je geen rente hoeft te betalen.

creditcard vergelijken

Abonnement of prepaid

Het is belangrijk om creditcard vergelijken ook te doen op het soort creditcard. Vroeger waren er alleen abonnementen beschikbaar voor een creditcard. Je betaalt dan maandelijks een bepaald bedrag aan de kredietverstrekker. Je kan dit zien als een soort rente, of als een vergoeding voor het gebruik van de pas. Je zou het ook kunnen zien als betaling voor de aankoopverzekering die je krijgt bij het betalen met een creditcard. Abonnement creditcard vergelijken met een prepaid is belangrijk, want een prepaid kredietkaart moet je opwaarderen met geld. Je kunt dus geen geld lenen, enkel uitgeven wanneer je opgewaardeerd hebt.