Een zakelijke lening aanvragen bij Bankr, dat kan gemakkelijk en snel. Je kan een zakelijk krediet afsluiten voor een hoog, maar ook voor een laag bedrag. Bij deze lening kan je zelf bepalen hoeveel geld je opneemt. Voor een bedrijf zijn er een aantal voordelen van het afsluiten van een zakelijke lening bij Bankr. Met een zakelijke lening zonder jaarcijfers van Bankr kan je investeren in de onderneming. Het is zelfs verplicht om met deze bedrijfsfinanciering te investeren. Als je van plan bent om iets in je bedrijf uit te breiden is deze lening dus ideaal.

De kosten en looptijd van een bedrijfslening

Het is wel zo dat je over deze financiering een rente moet betalen. Deze rente hangt heel erg af van het bedrag dat er geleend wordt. Wordt er een groot bedrag geleend dan zal het bedrag dat je extra terug moet betalen ook lager zijn. Ook voor startende ondernemers is deze lening erg aantrekkelijk. Ben je recent een bedrijf gestart dan moet je vaak investeringen doen in het bedrijf. Het berekenen gebeurt op een manier, zodat je iedere dag hetzelfde bedrag moet terugbetalen. Je kan dus zelf bepalen wat de kosten en looptijd van de rekening worden.

Een kleine lening aanvragen

Deze lening wordt ook wel een minilening of microkrediet genoemd. Met deze lening is het mogelijk om kleine bedragen te lenen. Het is mogelijk om deze lening zonder BKR toetsing aan te vragen. Het afsluiten van een zakelijke lening kan dus voor een groot of een klein bedrag. Bij een klein bedrag krijg je geen BKR toetsing, maar bij een wat groter bedrag krijg je wel een bkr toetsing. Een zakelijke lening oversluiten bij een bank is ook mogelijk bij Bankr. Dit kan vaak zonder dat er een boete betaald hoeft te worden.