Voordat ik de taken van mijn ouders heb overgenomen, was ik deels al zelfstandig ondernemer. Het andere deel werkte ik nog in loondienst. Mijn zelfstandig ondernemerschap was meer hobby als werk. Door de werkzaamheden op het hoofdkantoor kom ik totaal niet meer toe aan de werkzaamheden die ik als zelfstandig ondernemer erbij deed. Deze onderneming heb ik dan ook overgedragen aan een vriendin van mij en inmiddels floreert deze onderneming als nooit tevoren. Ze heeft het erg naar haar zin en ze zou iemand erbij in dienst kunnen nemen maar dat is nooit het beoogde doel geweest en ze vindt het dan ook prima zo. Kan haar geen ongelijk geven. Tot nu toe doet ze nog steeds de boekhouding zelf maar denkt er nu over na om dit te gaan uitbesteden. Tijdens een goed glas wijn zijn we eens op het internet gaan zoeken naar een boekhouder voor een zzp ondernemer. Heel ingewikkeld is haar boekhouding niet maar het is net teveel werk om het er zelf bij te blijven doen. Het zal puur de basis boekhouding zijn wat er van deze boekhouder voor een zzp ondernemer verwacht zal worden. We hebben heel wat sites gezien die allemaal aangeven een boekhouder voor een zzp ondernemer te zijn, echter bij lang niet allemaal houden we een goed gevoel. De site waar wij beiden de meeste feeling mee hadden is de site booky.nl. Deze site die ook boekhouder voor een zzp ondernemer is, is breder georienteerd en daarmee is er meer kennis in huis. De volgende dag hebben we contact opgenomen met deze boekhouder voor een zzp ondernemer en hebben aangegeven wat wij voor ogen hebben en gevraagd wat daar de mogelijkheden voor zijn. Het gesprek verliep lekker vlot en zij kunnen als boekhouder voor een zzp ondernemer, mijn vriendin precies bieden wat zij nu nodig heeft. Ze zijn helder en duidelijk in hun communicatie en de tarieven die zij rekenen zijn netjes. Kortom, mijn vriendin heeft haar boekhouder voor een zzp ondernemer gevonden in deze site, mensen met kennis van zaken en ruime ervaring. Fijne samenwerkingspartner.

Wij zochten een boekhouder voor een zzp ondernemer en vonden deze site, alles in één keer opgelost

Soms kan het uitbesteden van de boekhouding net even dat beetje extra ruimte geven dat nodig is om te voorkomen dat u noodgedwongen iemand moet aannemen. Deze site kan u daar zeker in ondersteunen. Bewezen vakbekwaam en komen gemaakte afspraken na. De klant is koning maar desgewenst geven zij goed advies. Wij zijn zeer content met hun werk.

Deze site kan u alles vertellen over het uitbesteden van uw boekhouding, wat zij doen en wat u van hen kunt verwachten.

Dankzij de site booky.nl, heeft mijn vriendin een boekhouder gevonden. Wij zijn dan ook meer dan tevreden over deze site omdat:

  • Zij een helder en duidelijke site hebben.
  • Zij nette tarieven hanteren voor hun diensten.
  • Zij een uitstekende dienst verlenen.

Mocht u overwegen uw boekhouding uit te besteden, bezoek dan deze site. U kunt hier ook de contactgegevens vinden van deze mensen in het geval u gelijk met hen in zee wilt gaan. 

Lees meer…