Mijn vriend en ik weten het nu echt zeker. Na jaren in een huurwoning te hebben gewoond willen wij erg graag een huis gaan kopen. We vonden het erg zonde om nog langer maandelijks geld weg te gooien aan een hoge huurprijs. Een huis kopen is veel rendabeler en wij zien dit als een investering in onze toekomst. We hebben bij ons in de buurt al meerdere huizen gezien op verschillende makelaarssites maar de perfecte woning zat er nog niet tussen. Dit kan ook komen doordat mijn vriend en ik erg kieskeurig zijn en eigenlijk ook niet op een lijn zitten qua wat we mooi vinden en wat niet. Ook over de hypotheek zijn we het nog niet helemaal eens. We weten niet wat voor hypotheek we willen afsluiten maar ook niet wat onze mogelijkheden zijn. We zijn daarom opzoek gegaan naar een hypotheek adviseur in Tilburg, dat is namelijk waar wij wonen. Omdat het de eerste keer is dat wij een huis gaan kopen en dit natuurlijk niet iets is wat je dagelijks doet, willen we graag een goede adviseur. Onze vrienden wonen allemaal niet in de buurt, dus die wisten geen hypotheek adviseur in Tilburg die ze ons konden aanraden. Uiteindelijk zijn wij op de site hypotheekshop.nl terechtgekomen. Dit is een website waar ze advies geven over alles wat met een hypotheek te maken heeft. Wij vonden het erg prettig dat we via deze site een hypotheek adviseur in Tilburg hebben kunnen vinden. Via deze site konden we een gratis kennismakingsgesprek aanvragen om hierbij persoonlijk financieel advies te ontvangen. Dit vonden mijn vriend en ik echt super fijn en een hele goede service. Het fijne aan de medewerker van de site die wij gesproken hebben was dat hij heel betrouwbaar over kwam. Hij wilde ons duidelijk op zijn allerbest helpen en snapte goed dat wij voorzichtig zijn omdat dit het eerste huis is wat mijn vriend en ik gaan kopen. Via deze adviseur hebben wij dan ook een hypotheek gekregen, wat voor ons echt een mijlpaal was.

Goede hypotheek adviseur in Tilburg

Via deze site zijn mijn vriend en ik dus in contact gekomen met een goede hypotheek adviseur in Tilburg. Het gesprek met deze adviseur was erg goed en hij heeft ons goed verder geholpen in het proces van een huis kopen, waardoor wij zelfverzekerd en vol goede moed het proces verder doorlopen. Ook was het erg fijn dat de adviseur gewoon in Tilburg vestigde waardoor we niet ver van huis hoefden. Echt een fijne ervaring hadden wij dus met deze hypotheek adviseur in Tilburg. 

Aanrader als u ook woning gaat kopen

Mijn vriend en ik hadden dus een hypotheek adviseur nodig omdat wij een huis wilden kopen en via deze site konden wij in contact komen met adviseurs. Via deze site kunt u ook een gratis gesprek aanvragen met deze hypotheek adviseur in Tilburg. Kortom:

  • Ga vooral een keer naar de site
  • U vindt daar veel informatie
  • Vraag een gesprek aan met een adviseur!

Wij zijn erg tevreden en raden u dan ook zeker aan om een kijkje te nemen op de site.