Eens per jaar laat ik mijn gehele financiële situatie beoordelen door een financieel adviseur. Ik laat hierbij ook alle beleggingen door mijn vermogensbeheerder beoordelen. Hiervoor hoef ik niet de Autoriteit Financiële Markten in te schakelen, die beperkt is in individuele gevallen te behandelen. In plaats daarvan laat ik mijn vermogensbeheerder onder de loep nemen door VACbekwaam.

Logo

Helderheid in de onoverzichtelijke financiële wereld

De financiële wereld is voor mij altijd erg onoverzichtelijk geweest. Ik had nooit echt een idee wat een vermogensbeheerder allemaal doet met je geld. Om daar helderheid in te scheppen laat ieder jaar mijn vermogensbeheerder onder de loep nemen bij door een werknemer van VACbekwaam. Hij creëert voor mij een helder overzicht over de situatie. Er wordt gekeken naar de kosten van bepaalde beleggingen, de rendementen en de risico’s. Daarnaast wordt er ook gekeken of de investering wel ethisch verantwoord is. Vacbekwaam weet precies wat goed voor mijn geld en situatie is en wat niet. Ik vind het fijn dat ik mij hier zelf geen zorgen over hoef te maken, maar dat een specialist hier naar kijkt met een professionele en goede blik. Het is fijn om een onafhankelijk oordeel te krijgen, zodat je precies weet hoe je ervoor staat.

Man

Een echte aanrader

Ik kan iedereen aanraden om zijn vermogensbeheerder onder de loep te laten nemen door Vacbekwaam, zij zijn onafhankelijk net als de Autoriteit Financiële Markten. Het is belangrijk om te weten of jouw vermogensbeheerder geen onverantwoorde beleggingen maakt. Het gaat ten slotte over jouw geld!

Geld