factoring

Het is natuurlijk best lastig om jouw geldzaken op orde te hebben als veel klanten veel te laat betalen, helaas komt dat nog al vaak voor. Daarom heb ik gekozen voor factoring. Via een goede vriend van mij hoorde ik daarover, hij had zich daar bij aangesloten en het beviel hem heel goed. Het bedrijf waar hij bij zat heet Finqle. Omdat ik zelf ook wel erg benieuwd was naar wat zij eigenlijk doen, heb ik een afspraak gemaakt. In de gesprek gaan zij mij uitleggen wat het nou precies is wat zij doen. Ook gaan wij samen kijken of ik ervoor in aanmerking kom. Een week later zat ik in mij auto op weg naar het bedrijf voor het gesprek. Toen ik daar aankwam werd ik heel hartelijk ontvangen.

factoring

Een aanrader

De medewerkers van Finqle legde mij uit wat factoring nou eigenlijk in hield. Elke factuur die ik hen zou sturen zullen zij naar de klant sturen. In plaatst van dat ik moet wachten op het geld van de klant, krijg ik binnen 24 uur het geld van hen. Zij regelen dan zelf dat zij het geld weer ontvangen van de klant. Het zou mij dus niet alleen maar tijd schelen maar het zorgde ook dat ik financieel stabiel ben.De mensen waarmee ik een gesprek had waren echt heel vriendelijk en zij legde alles echt heel duidelijk uit. Op het eind van het gesprek lieten zij mij weten dat ik er in aanmerking voor kwam. Sinds dien heb nooit meer last van klanten die niet op tijd betalen.

factoring