Hallo, daar ben ik weer met een gloednieuwe post op mijn website. Met dit bericht wil ik jullie inlichten over een incassobureau no cure no pay. Dit betekent in het engels ‘geen oplossing, geen betaling.’ Zo kunt u met een gerust hart naar Bill incasso gaan en de factuur indienen. De wijze waarop zij te werk gaan zal alleen maar positief voor u uitpakken. Het bedrijf maakt gebruik van pre incasso in het begin, dit wil zeggen dat er voor een bezoek nog even een verzoek wordt gedaan voor de betaling. Word dit verzoek niet opgevolgd, dan word er een deurwaarder op af gestuurd die alsnog gaat regelen dat u uw verdiende geld krijgt.

header-incasso

Bij mij is het meerdere malen opgelost

Door het incassobureau no cure no play in te schakelen zijn de facturen naar mijn klanten netjes bij mij op de rekening gekomen zonder dat ik er maar iets voor hoefde te doen. Het bureau maakt het incasso keurmerk niet ten schande en houdt zich aan de beloftes die er worden gedaan. Daar komt bij dat de communicatie zeer soepel verloopt en alles meteen duidelijk is.

Aanrader!

Zelf kan ik u verzekeren dat alles netjes wordt afgehandeld met de klanten en u zeker geen klanten kan verliezen door de manier van de pre incasso. Door deze manier worden de klanten wel ingelicht dat er een incassobureau ingeschakeld is maar er word nog niet op een dreigende manier een deurwaarder op af gestuurd. Bij wanbetalers weet ik in ieder geval hoe ik het moet oplossen!