incasso incasso1Voor veel ondernemers is het de laatste jaren een probleem geworden: Een klant betaalt factuur niet, wanneer dit gebeurd is het natuurlijk een probleem aangezien jij als zelfstandige ondernemer niet betaald krijgt voor je geleverde dienst of product en daar heb je zelf natuurlijk wel in geïnvesteerd, zo heb je er geld, tijd en moeite ingestoken en daar zie je waarschijnlijk liever iets van terug en daarom is het echt een aanrader om een incassobureau in te schakelen wanneer dit gebeurd. Het incassobureau wat ik hierboven heb gelinkt heb ik goede ervaringen mee en daarom vind ik het zeker een aanrader voor een ieder die hier problemen mee heeft gehad en in de toekomst het zelfde probleem voorziet.

Het kan een hoop geld schelen

Het gebruik van een incassobureau kan een hoop geld schelen. De klant betaalt factuur niet en dan heb jij al een hele hoop onkosten gemaakt waar je betaald voor wilt krijgen. Bij deze deurwaarders kun je ook een no cure no pay

incasso2

methode afspreken waardoor je pas een bijdrage hoeft af te leveren wanneer ze het geld daadwerkelijk voor je hebben terug gehaald, wat wel zo fijn is aangezien je dan niet nog hoger in de kosten oploopt voordat je je geld terug hebt.