Funding Circle ervaringen kan je hier allemaal lezen. Op deze site staan de positieve, maar ook negatieve ervaringen beschreven door verschillende mensen. Via dit bedrijf is het mogelijk om in contact te komen met verschillende investeerders. Deze kunnen een onderneming helpen om te groeien of juist op te starten. Vaak is het moeilijk om aan de juiste middelen, in dit geval geld te komen als je van plan bent om een bedrijf op te starten. Veel banken willen niet het risico lopen en wijzen dan een aanvraag voor een lening af. Helaas valt daarmee dan ook een plan van een ondernemer in het water. 

Lees hier de Funding Circle ervaringen

Als ondernemer ben ik altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Zo kwam het idee naar boven om mijn bedrijf uit te gaan breiden met nieuwe producten. Deze producten zullen het goed doen op de huidige markt. Dat betekend dat meer verkoop zal plaats vinden, dus ook een betere omzet. De plannen waren heel erg interessant, helaas had ik daar wel wat extra geld voor nodig, geld dat ik op dat moment niet had.

Via Funding Circle kreeg ik de mogelijkheid om met investeerders in contact te komen. Deze hebben mij geholpen met de realisatie van mijn plan. De verschillende banken waar ik had aangeklopt maar waar ik geen akkoord kreeg, heb ik snel kunnen vergeten. Via het bovenstaande bedrijf heb ik gelukkig wel investeerders gevonden die mijn plan wel een kans wilden geven. Ik ben dan ook zeer tevreden over dit bedrijf voor de snelle service.