Als je een bedrijf hebt of bijvoorbeeld verantwoordelijk bent voor de afdeling R&O, dan moet je altijd goed kijken naar het budget voor ontwikkeling en innovatie. Het is dan ook zaak dat je goed kijkt naar de mogelijkheden die je hebt buiten je eigen budget. Het budget dat je hebt binnen je bedrijf is immers lang niet altijd toereikend en als het wel toereikend is, dan is het maar de vaag of je dat wilt inzetten voor R&O. Want als je het wel inzet voor research en ontwikkeling, dan kan het dus niet meer voor iets anders worden ingezet. Het zou dan ook mooi zijn als je de kosten voor R&O kunt beperken. Gelukkig kan dat, want je kunt namelijk subsidie aanvragen voor bepaalde ontwikkelingsprojecten. Hiervoor kun je een WBSO aanvraag indienen. WBSO staat voor Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk. Dankzij deze wet kun je subsidie ontvangen voor onderzoek en ontwikkelingswerkzaamheden. Het is niet zo gek dat hier een subsidie voor bestaat, want het is ook in het voordeel van de overheid en het land als bedrijven innovaties doorvoeren, ontwikkelen en manieren vinden om de burgers beter te dienen. Het is dan ook goed om te kijken of je een WBSO kunt krijgen. Hiervoor moet er wel wat papierwerk worden ingevuld. Dit is iets waar je zelf misschien niet al te veel tijd voor hebt. Tevens is het ook maar de vraag of je precies weet hoe je het best een WBSO aanvraag kunt indienen. Daarom doe je er goed aan om een WBSO aanvraag in te dienen via wbsoburo.nl. Zoals je al aan de naam kunt aflezen, gaat het hier om een bedrijf dat is gespecialiseerd in het indienen van WBSO aanvragen. Zij kunnen dan ook voor jou of jouw bedrijf een WBSO aanvraag indienen. Daardoor weet je zeker dat je alles dus ook goed invult en de juiste papieren indient. Als je recht hebt op de WBSO subsidie, dan krijg je deze ook zeker uitgekeerd als je via wbsoburo.nl een WBSO aanvraag gaat indienen. Als je het zelf doet, dan kan het gebeuren dat je een klein foutje maakt of iets vergeet aan te leveren. In dat geval wordt de hele aanvraag meteen afgewezen. Je kunt daarom beter maar gewoon het zekere voor het onzekere nemen en een WBSO aanvraag indienen via wbsoburo.nl. Dan weet je in ieder geval zeker dat het allemaal goedkomt met de aanvraag. 

Snel een WBSO aanvraag indienen doe je gemakkelijk online

Het mooie van wbsoburo.nl is dat jij zelf makkelijk online een WBSO aanvraag kunt indienen. Je hoeft immers alleen maar wbsoburo.nl in te schakelen. Zij gaan vervolgens voor jou aan de slag en dus hoef jij zelf verder niets te doen. Dit maakt het hele proces rondom een WBSO aanvraag indienen heel gemakkelijk. Dat is extra prettig wanneer je de subsidie ook krijgt uitgekeerd, want dat betekent immers maximale winst met minimale inzet. 

Kik voor meer informatie op de site

Mocht je meer willen weten, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website van wbsoburo.nl. Hier lees je meer over zaken als: 

  • Werkwijze
  • WBSO regeling
  • Tarieven