Boekhouder Gorinchem

Slob administratie en belastingadviesIndien jij op zoek bent naar hulp op gebied van administratie, ga ik jou hier vandaag bij helpen. Ik verwijs je dan namelijk graag door naar SLOB administratie- en belastingadvies. Zij helpen mij nu al jaren met het op orde stellen van mijn administratie. Ik word dan ook steeds goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden die zij voor mij verrichten.

Boekhouder GorinchemWat ook interessant is om te weten is dat zij hun diensten ook aanbieden voor bedrijven. Ook hiervoor stellen zij alles op orde en zorgen ervoor dat het financiële gedeelte soepel blijft draaien. Zo heeft een oom van mij hun diensten ook al meerdere malen ingeschakeld. Hij ziet hun dan ook echt als financiële partner. Deze boekhouder Gorinchem richt zich dan ook op kleine bedrijven en bieden de volgende diensten aan voor deze groep:

  • Bijhouden en bijwerken van de al lopende administratie
  • Adviseren en begeleiden bij het opstarten van de administratie
  • Tussentijds overzicht
  • Jaarrekening
  • Begroting

Wat kun je nog meer van hun verwachten

administratieDeze boekhouder Gorinchem verzorgd dus al enig tijd mijn belastingaangiftes. Zelf heb ik hier dan ook totaal geen verstand van. Ik moet ook zeggen dat het de ‘burger’ vaak ook niet makkelijk wordt gemaakt. Echter houden zij mij steeds goed op de hoogte en weet ik steeds waar ik aan toe ben.
Ik hoop jullie vandaag dan ook genoeg te hebben geïnformeerd. Indien je nog vragen en tips hebt, stel ze dan aan mij. Op deze wijze kunnen wij elkaar helpen over dit thema, want het is en blijft een lastig vakgebied.