logo_website_zs2

icon_logo_smallSinds kort ben ik bezig met het importeren van goederen. Er moet veel geregeld worden voordat ik daadwerkelijk goederen kan importeren. Nu al zijn er dingen waar ik tegenaanloop zoals de BTW verlegging. De BTW verlegging vind ik persoonlijk heel erg ingewikkeld en als ik dit niet goed doe dan kunnen er problemen ontstaan. Omdat ik heb gemerkt dat er heel erg veel papierwerk bij komt kijken ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat mij kan assisteren bij het importeren van de goederen.

Vraagstukken

Er waren verschillende vraagstukken waar ik graag en antwoord of oplossing voor wilde hebben. Al deze vraagstukken konden beantwoord worden door iemand die ervaring heeft met dit soort gevallen. Het leek mij een goed idee om via het internet een adviseur te vinden die mij kon assisteren.

header_fv_btwAls snel kwam ik terecht bij het bedrijf Vatrepinfo. Op de website las ik van alles dat te maken had met het importeren van goederen en al het papierwerk dat goed ingevuld moest worden. Omdat ik aan de website kon zien dat zij verstand hadden van zaken besloot ik contact op te nemen. Er is mij geadviseerd om een afspraak in te plannen, zodat wij samen tot een plan konden komen.

Tijdens de afspraak is mij heel veel informatie en advies gegeven. Er is veel uitgelegd over het papierwerk en hoe ik deze het beste kon invullen. De adviseur vertelde mij dat ik goed op weg was. Zo nu en dan heb ik een afspraak met de adviseur over de import en tot nu toe is alles goed gegaan!

.