Een nieuwe baan heb ik voor een groot deel te danken aan de loopbaancoach Amsterdam. Hij heeft mij bijzonder goed geholpen nadat ik van mijn baas te horen had gekregen dat mijn contract niet verlengd werd. Op dat moment wilde ik wel door de grond zakken, vooral omdat ik graag wilde verhuizen, maar zonder werk niet mogelijk was. Meteen toen ik dit nare bericht kreeg te horen heb ik contact opgenomen met  Cees Stegenga, eigenaar van The Coaching Experience. Heb hem mijn situatie uitgelegd en een afspraak gemaakt. Binnen een paar dagen kon ik al bij hem terecht en is mijn sessie begonnen.  

Een leuke nieuwe baan

Momenteel heb ik een zeer leuke andere baan gevonden, dit is onder andere door de  loopbaancoach Amsterdam gekomen. Door zijn advies en instructies heb ik op een andere manier naar mijzelf gekeken. Op deze manier leerde ik alleen maar mijn positieve kanten zien en niet mijn negatieve. Hierdoor ging ik sterker in mijn schoenen staan en durfde ik op bepaalde situaties af te stappen. Door mijn interesse te tonen in anderen is mijn kijk op bepaalde zaken positief veranderd. Door deze inzet was mijn sollicitatie goed verlopen en ben ik inmiddels werkzaam in een nieuwe baan.