Toen ik vorige maand voor de zoveelste keer een opdracht binnen had gekregen van iemand die later een wanbetaler zou blijken te zijn, was voor mij de maat vol. Vorig jaar heb ik namelijk heel veel inkomsten gemist doordat mensen niet meer konden betalen of omdat zij aangaven dat zij geen geld kregen van hun klanten en dus mij niet meer konden betalen. Dat was allemaal heel nadelig voor mijn bedrijf omdat je namelijk zeker wilt zijn dat wanneer je werk verricht, je daar ook voor betaald krijgt. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik een incassobureau inschakelen kon omdat ik er geen zin meer in had om steeds maar weer facturen te moeten verscheuren van mensen die aangaven dat zij mij nooit en te nimmer zouden kunnen betalen. Ik heb daarom gekeken waar ik moest zijn wanneer ik een incassobureau inschakelen wilde en ik heb toen gezien dat je tegenwoordig heel goede opties online kunt vinden. Ik ben daarom gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik een incassobureau inschakelen wilde en ik heb toen gezien dat de mensen van billincasso.nl heel goed uit de verf kwamen bij heel veel klanten van dit bedrijf. Ik heb daarom de site van dit bedrijf grondig doorgenomen en ik kan u zeggen dat deze mensen echt goed snappen wat je zoekt wanneer je een incassobureau inschakelen wilt. Deze mensen hebben het heel eenvoudig gemaakt om contact met hen op te nemen en dus wilde ik graag dit incassobureau inschakelen. Ik had namelijk gelijk in de gaten dat deze mensen mij heel goed zouden kunnen helpen en ik zag daarom ook niet in waarom ik niet dit incassobureau inschakelen zou. Ik heb toen contact gelegd met deze mensen en het was heel fijn om te horen dat zij mij heel goed van dienst konden zijn. Ik heb hen toen de zaken doorgeschoven waar ik mee worstelde en ik heb toen gemerkt dat zij gelijk voor mij aan de slag gingen.

Ik kon bijna moeiteloos en heel snel dit incassobureau inschakelen

Ik ben heel blij dat ik deze mensen benaderd heb toen ik een incassobureau inschakelen wilde omdat ik gemerkt heb dat wanneer je deze mensen in de arm neemt, je er zeker van kunt zijn dat zij je heel goed van dienst kunnen zijn. Ik heb gemerkt dat wanneer je deze mensen in de arm neemt, je zeker kunt zijn dat zij werk van je zaak maken. Ik heb inmiddels van een aantal klanten al betaald gekregen en ik ben daarom blij dat ik dit incassobureau inschakelen ging.

Wilt u ook met deze mensen werken?

Mocht u ook met deze mensen willen werken, dan kunt u:

  • Even naar de site van billincasso.nl surfen
  • Bekijken wat deze mensen u allemaal te bieden hebben
  • Een keer contact opnemen om te horen wanneer zij achter uw debiteuren aan kunnen gaan

Ik hoop natuurlijk niet dat ik nog een keer dit incassobureau inschakelen moet, maar als het nodig is zal ik het gelijk doen want deze mensen hebben mij echt heel goed geholpen.