Ons bedrijf is in de loop der jaren sterk gegroeid en dat heeft er voor gezorgd dat wij sommige onderdelen van ons bedrijf niet helemaal scherp meer in beeld hebben. Wij zijn als bedrijf tamelijk goed door de coronacrisis gekomen, maar wij hebben wel gemerkt dat wij moesten zorgen dat wij op onze vaste laste zouden besparen. Wij hebben toen gekeken of wij een inkoopscan konden laten uitvoeren. Wij hadden namelijk zelf niet helemaal goed zicht meer op de toestanden binnen onze inkoopafdeling. Wij kopen heel veel in en omdat dit ook niet echt gecentraliseerd is, is het voor ons soms heel moeilijk om te zien wat wij het beste kunnen doen. Wij hebben daarom gekeken of wij iemand een inkoopscan konden laten doen zodat wij konden zorgen dat wij meer grip op de financiën van de inkoopafdeling konden krijgen. Wij hebben toen gekeken wie wij moesten benaderen wanneer wij een inkoopscan wilden doen en wij hebben gezien dat wij het beste naar de site van inkada.nl konden gaan. Deze mensen hebben al voor heel veel partijen een inkoopscan uitgevoerd en als je dus met een professional wilt werken, moet je eens kijken wat deze mensen voor je kunnen doen. Ik ben door de info op deze site gegaan en ik heb gezien dat men uiterst nauwkeurig te werk gaat. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden en ik ben daarom blij dat ik hen gevonden heb. Ik wilde graag weten of zij voor mij ook een inkoopscan konden uitvoeren en dus heb ik gelijk even contact opgenomen. Ik heb toen gezien dat deze mensen ons vanaf het eerste moment heel goede service verleenden en dat was voor mij dan ook de reden om met hen te willen samenwerken. Ik ben blij dat ik te horen kreeg dat men op korte termijn kon beginnen met onze inkoopscan zodat wij ook snel resultaten konden verwachten. Wij hebben toen gelijk afspraken gemaakt en toen wist ik dat zij snel met onze inkoopscan aan de slag zouden gaan.

De inkoopscan heeft ons heel veel opgeleverd

Wij zijn nog altijd heel blij dat wij deze mensen gevraagd hebben om voor ons een inkoopscan uit te voeren. Wij hebben namelijk gemerkt dat wanneer je een inkoopscan laat doen, je dat een schat aan info oplevert. Wij hebben gezien waar de goede punten lagen, maar veel beter nog: ook waar de knelpunten zaten. Daar werd veel geld verspild en dat wil je niet. Ik ben daarom blij dat ik deze mensen in de arm genomen heb.

Wilt u meer weten?

Mocht u meer willen weten over wat dit bedrijf voor u kan doen, of wanneer u gelijk een inkoopscan wilt aanvragen, dan kunt u:

  • Even naar de site inkada.nl surfen
  • Bekijken hoe deze mensen u van dienst kunnen zijn
  • Een keer contact opnemen om uw wensen door te nemen

Ik hoop dat u hier ook een goede samenwerking tot stand kunt brengen. Ik ben nog altijd blij dat ik deze mensen benaderd heb om ons te helpen want wij hebben hier alleen maar profijt van gehad.