De laatste tijd kwamen steeds meer vrienden en oud collega’s van mij bij mij klagen. Ze vonden dat hun bedrijf een te grote energie rekening hadden. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een voordelige maar ook goede leverancier. Ik ben gaan kijken op het internet, maar hier zijn zoveel verschillende leveranciers dat het moeilijk is om te kiezen. Na een tijdje zoeken kwam ik toch uit bij een website die mij wel aansprak. Ik kwam terecht op stroomengas.nl. Dit leek de goedkoopste leverancier van Nederland te zijn. Daar zag ik ook staan: vergelijk stroom en gas.Dit zou dus heel goed de oplossing kunnen zijn van mijn vrienden en oud collega’s.

Mijn vrienden hebben de juiste keuze gemaakt

Ik heb twee vrienden van mij uitgenodigd om bij mij een kopje koffie te drinken. Ik had het met hun hierover. Ik besloot toen mijn laptop erbij te pakken om het te laten zien. Op deze site kan je je huidige energieleverancier vergelijken met dit bedrijf. Dit heb ik hun laten zien. Het verschil was groot. Als ze hier op zouden overstappen zouden ze heel wat geld besparen. Uiteindelijk besloten ze allebei om door te zetten met dit bedrijf. Ondertussen hebben ze allebei een contract bij deze energie leverancier. Door gewoon simpel te vergelijken van stroom en gas kan je erachter komen hoeveel je kan besparen. En nu kunnen zij goedkoop en makkelijk gebruik maken van energie!