1

Hallo beste lezers, ik ben een tijdje geleden een eigen café gestart net naast het centrum. Helaas waren vele naast gelegen cafés er niet blij mee, dat ik geen terrasschermen had. Aangezien dit wel in de sfeer van de face straat hoorden waar mijn onderneming gevestigd was. Meteen ben ik een bedrijf gaan zoeken, die deze terrasschermen kon gaan leveren. Zodoende ben ik via het internet terecht gekomen op de website van Xterior!

1

Hele mooie schermen voor een scherpe prijs!

Het assortiment van Xterior betreft schermen voor het terras, is echt geweldig. Er staan vele mooie schermen te koop. Natuurlijk heb ik mijn schermen dan ook gekocht, bij het bedrijf xterior. De plaatsing van het terrasscherm is succesvol verlopen. Binnen uur stonden de schermen stevig in de grond. Nu hadden de café buren niks meer te klagen, en eindelijk kon ik een feest gaan organiseren. Afgelopen weekend was het eindelijk zover. Het feest begon en eindigde laat in de avond. Er waren vele jongeren op afgekomen en iedereen was zeer positief. Nu hoop ik dat de jongeren terug blijven komen, om elk weekend lekker te feesten! Dit is toch alles wat je verwacht als ondernemer zijnde. Veel ondernemers hebben de zelfde beslissing genomen!

2