In mijn vriendenkring zijn een hoop ondernemers te vinden. Zij komen dikwijls bij mij om hulp en advies te vragen. Natuurlijk help ik te allen tijde waar ik maar kan omdat ik dat erg leuk vind. Echter is mij nu hulp gevraagd om uit te zoeken wat te doen in het geval van scheiding ondernemer. Deze twee woorden hebben te maken met een groot conflict dat is ontstaan tussen twee ondernemers die privé ook veel met elkaar om gaan. Al snel werd het hele conflict ingewikkelder en dan is het toch echt tijd voor echte professionele hulp en dit keer niet van mij.

 

Gelukkig heb ik toch een beetje kunnen helpen

Wel heb ik een goed adres hiervoor weten te vinden voor hen. Namelijk master Advice. De mediators van dit bedrijf weten dan ook exact hoe zij dit soort gevallen in de juiste banen moeten lijden om tot een oplossing te kunnen komen. Gelukkig wilde beide partijen hier aan meewerken. En heb ik op deze manier toch nog een beetje kunnen helpen. Zij kwamen terug van een goed gevoel al bij de eerste intake, en dit geeft mij wel vertrouwen dat deze zaak helemaal goed zal gaan komen.