45259_10_LT90700

Ik denk dat het als ondernemer erg belangrijk is om regelmatig je belangrijkste zakelijke relaties te bedanken. Zij maken het namelijk mogelijk voor jou om te doen wat je dagelijks doet, bijvoorbeeld door regelmatig producten of diensten bij je af te nemen, als leverancier op te treden of door geld te investeren in de toekomst van jouw bedrijf. Daarom bestel ik eens in het jaar relatiegeschenken bij Maxilia, die ik vervolgens in de vorm van een goodie bag aan mijn zakelijke partners geef. Dit jaar heb ik besloten geschenken te laten bedrukken met mijn logo bij Maxilia: een aanbieder van bedrukte geschenken. In deze review lees je hoe dit bevallen is. 

6692_Personalised-Printed-White-Sparta-mug

Duidelijke website, goede service, goede kwaliteit

Het bestellen van relatiegeschenken met bedrijfslogo leek me vrij lastig, maar door de duidelijke website van Maxilia (inclusief duidelijk bestelproces met stappenplan) is het eigenlijk heel eenvoudig om geschenken te laten bedrukken. Daar komt nog bij dat de service van Maxilia erg goed is, want toen ik advies nodig had over het bedrukken van mijn geschenken werd ik direct geholpen door een medewerker van Maxilia. Na het bestellen van mijn producten, hoefde ik maar even te wachten tot mijn bestellingen geleverd werden. En toen dit eenmaal het geval was, kwam ik tot de aangename verrassing dat al mijn bestellingen exact aansluiten op mijn eisen en verwachtingen. De kwaliteit van de geschenken is dan ook erg goed: ik kan dit zeker met een gerust hart aan mijn relaties geven.

45278_RICO_SOLID_orange copy