Iedereen met een eigen onderneming vraagt het zicht wel eens af, ‘kan ik mijn administratie niet makkelijker indelen?’ Het korte antwoord op die vraag is ja, dat kan. Om je wat meer informatie te geven over hoe je dat doet, lees je hier alles over het Yoursminc boekhoudprogramma. Zo bespaar jij straks ook tijd en geld op het bijhouden van je administratie.

‘Mijn administratie is erg ingewikkeld, lukt dat wel met dit programma?’

Een klein bedrijf heeft voor de administratie vooral van doen met facturen, uitgaven en memoriaalboekingen. Hoe groter je onderneming wordt, des te groter wordt ook de papierwinkel voor je administratie. Gelukkig is het programma van Yoursminc zo uitgebreid dat je er ook offertes, bankafschriften, producten en abonnementen en zelfs een koppeling naar je webshop in kunt maken. Ook voor bedrijven met een grotere, meer complexe administratie is het programma uitstekend geschikt. En wanneer je iets teveel aan je hoofd hebt en bang bent dat je een fout hebt gemaakt, staat er een uitstekende support afdeling klaar om je te helpen bij het invullen van jouw administratie in het Yoursminc boekhoudprogramma.
Automatiseer terugkerende processen

De administratie bijwerken wordt misschien nooit je grootste hobby, maar met het slimme programma van Yoursminc is het bijwerken van je boekhouding wel een stuk makkelijker geworden. Automatiseer terugkerende processen zoveel mogelijk en je merkt dat je zeeën aan tijd over houdt. En die besteed je liever aan leukere dingen toch?