Helaas, is het ook mij overkomen, Een auto ongeluk zit dus echt in een klein hoekje, met mijn jaren schadevrij heb ik toch een beroep moeten doen op de verzekering. Helaas was het mijn schuld en is mijn auto zo dusdanig beschadigd dat ik deze niet meer wil laten repareren maar hiervoor in de plaats liever een andere auto koop. Dit idee moest natuurlijk wel financieel te realiseren zijn en dus ben ik eens gaan uitzoeken of ik nog een redelijk bedrag voor mijn schade auto terug zal krijgen.

 

Ik was verbaasd over de goede afhandeling

Toen ik de site, directautoverkopen.nl aanklikte zag ik al snel, schadeauto verkopen Den Haag staan. Ik besloot via het contactformulier mijn gegevens achter te laten en al snel kreeg ik een telefoontje dat ik een afspraak kon maken voor welke dag zij het beste langs konden komen. Ik besloot deze gok aan te gaan en netjes op de afgesproken tijd kwam er een man bij mij aan met een trailer. Hij heeft de auto getaxeerd en er kwam een goed bod uit, deze viel mij zo mee dat ik natuurlijk direct instemde. Ik kreeg een vrijwaring en het bedrag en toen werd mijn auto direct meegenomen. Hier had ik totaal geen omkijken naar. Wat een geluk dat ik deze site heb gevonden, ik zou het niet anders gedaan willen hebben dan mijn auto verkopen aan dit bedrijf.