fiscaal adviseur

Er is voldoende betaalbare kunst waardoor iedereen zijn creatieve brein kan prikkelen. Wij hebben bijvoorbeeld prachtige bronzen beelden voor in de tuin. Deze kun je in het klein bestellen maar ook grote beelden zitten in de collectie. Daarnaast hebben wij ook kunstwerken die je binnen kunt neerzetten. Van het kleine wat je in de kast zet of op de vensterbank tot het grote wat je in de woonkamer zet. Maar ook een verlies kun je goed verwerken met de collectie kunstzinnige urnen. Deze geven jou de mogelijkheid om met trots en waardigheid terug te denken aan je dierbaren. Maar ook voor het afscheid van een collega kun je een prachtig kunstwerk kopen. Dit hoeft niet altijd heel erg duur te zijn. Maar het is wel een unieke manier om het beste cadeau te geven.

Het ultieme jubileum cadeau

Je koopt het origineelste jubileum geschenk bij artihove.nl. Wij hebben een ruime collectie met de allerbeste cadeaus voor een jubileum. Of het nu gaat om een 25 jarig jubileum voor een collega of juist een bruiloft je vindt het bij ons in de webshop. Van glazen tot complete kunstwerken en dat allemaal voor een betaalbare prijs. Het is alleen een kwestie van persoonlijke smaak wat het beste bij jou past of juist bij je collega. Gelukkig hebben we daarom een complete collectie voor je online gezet. Ook is het mogelijk om speciaal maatwerk te maken. Zo zou je ervoor kunnen kiezen om een beeld te laten maken van je collega of het bruidspaar. Dit kan met materiaal naar keuze en je kunt zelf bepalen hoe groot het wordt.

Prachtige bronzen beelden van de vrouw

Er zijn veel bronzen beelden in de webshop. De bronzen beelden vrouwen zijn wel de meest verkochte in onze collectie. Vaak worden ze verkocht als eerbetoon aan de vrouw en het vrouwelijke lichaam. Maar ook kun je ervoor kiezen om dit als grap cadeau te geven aan een goede vriend of familie. Daarnaast zou je er ook voor kunnen kiezen om de eenzaamheid te bestrijden. Wat is er nu mooier dan een vrouw bij jou binnen of in de tuin die niet terug praat. Heerlijke rust en toch genieten van het vrouwelijk schoon. Maar ook kan je het in de tuin plaatsen om juist de tuin wat op te fleuren.

Een speciale urn bestellen

Het verlies van een dierbare is moeilijk te verwerken. Daarom is het fijn als je dit om een respectvol en gedenkwaardige manier kunt doen. Bij Artihove hebben wij daarom speciale urnen met een persoonlijke twist. Op de bovenkant van urn zit een prachtig kunstwerk waardoor je toch nog positief aan je dierbaren kunt denken. De urn zelf is gemaakt van een hoge kwaliteit waardoor het een goede uitstraling heeft. Ook kun je ervoor kiezen om een urn op maat te laten maken. Hiervoor kun je persoonlijk contact met ons opnemen. Wij doen alles om die persoon een zo’n eervol mogelijke urn te geven die ook mooi oogt.