Zinda

ZindaZinda is een ongelofelijk leuk en betaalbaar schoenenmerk wat jij echt zou moeten kennen. Zij hebben namelijk voor elke vrouw verschillende mooie dingen in hun collectie. Zelf was ik op zoek naar een nieuw paar voor een bruiloft. Nergens kon ik echt vinden wat ik zocht, dus daarom ben ik online verder gaan kijken. Daar is het aanbod toch vaak wel iets groter, dus ik verwachtte hier wel te kunnen slagen. Daar had ik gelijk in, want ik ben geëindigd met zelfs 2 paar om uit te kiezen op de dag zelf. Allebei waren ze in de aanbieding, waardoor ik uiteindelijk nog minder heb betaald en het mezelf kon veroorloven om niet te hoeven kiezen.

Een hele goede service

Mijn bestelling van Zinda heb ik gekocht bij Van Bommel. Deze webwinkel heeft een enorm groot assortiment. Hierdoor wist ik meteen dat er wel iets voor mij bij zou zitten. Het fijne is dat zij heel veel mogelijkheden hebben qua betalen. Daardoor kon ik gemakkelijk afrekenen met iDeal en had ik achteraf geen gedoe met een rekening die nog open stond. Daarnaast was de levering heel erg snel, dus er is ook geen geduld voor nodig. Neem hier snel eens een kijkje!