Geld lenen met spoed

Geld lenen met spoed is voor mensen die geen tijd en/of zin hebben om dagenlang op een goedgekeurde lening te wachten. Je vraagt een minilening niet voor de leuk aan dus je hebt ook niet het geduld om hier erg lang op te wachten. Bij minilening heb je het gewenste bedrag binnen 24 uur op de rekening, dit kan zelfs al binnen een uur. Daarvoor geven wij als tip jouw aanvraag zo vroeg mogelijk te doen, zodat er geen andere aanvragen voor jou zijn. De redenen voor een spoedlening zijn erg verschillend. Je salaris is verlaat of er komt een onverwachte uitgave aan waar je nog net het geld niet voor hebt. Geld lenen met spoed is de oplossing van dit probleem.

Een minilening is een klein bedrag van 100 euro tot de 1000 euro. Dit bedrag dient binnen 45 dagen afgelost te worden en dit moet in een keer gebeuren. Je hebt ook een plus lening deze lening is mogelijk vanaf 1100 euro en tot 1500 euro.dit bedrag kan in 2 maandelijkse termijnen worden afgelost, hier heb je maximaal 62 dagen voor.

Geld lenen met spoedGeld lenen met spoed, wat zijn de voorwaarden?

Het geld lenen is erg makkelijk. Je kiest jouw gewenste bedrag, dit is dus €100 – €1500. Dan kies je in hoeveel dagen je het wilt gaan aflossen. 15, 30, 45 of 62 dagen. Je upload vervolgens je legitimatiebewijs: paspoort, rijbewijs of je ID kaart. De voorwaarde is wel dat je minimaal 18 bent. Je kiest je garantsteller: gratis of betaald. Dan verifieer je je bankrekening met 1 cent via Ideal, dit wordt gedaan voor de veiligheid. Ze kunnen zo je rekeningnummer verifiëren en met zekerheid vaststellen dat het rekeningnummer juist is en bij de juiste persoon aankomt. Je verstuurd je aanvraag en het geld komt bij akkoord met 24 uur op je rekening