Dankzij billincasso.nl hoef ik me geen zorgen te maken

Logo-Bill-w

Sinds dat ik in dienst ben gekomen bij de nieuwe werkgever heb ik ook gelijk de opdracht gekregen dat mocht er mensen niet de rekening hebben betaald dat er voor gezorgd werd dat het via een incassobureau gedaan werd. Nu dat ik precies weet hoe dat billincasso.nl werk hoefde wij geen zorgen meer te maken dat we niet wisten hoe dat het werk of dat we te lang moesten wachten totdat we werden geholpen. Dat was uiteraard ook niet de bedoeling en wou zonder al teveel druk te maken gewoon de rekening betaald zien zodat ook wij het werk kunnen hervatten wat we al die tijd niet hebben gedaan omdat het te druk werd voor mij om de billincasso.nl te regelen zodat hun precies wisten wat de bedoeling ervan was en de kosten die eraan verbonden zitten. Zo ben ik eerst via het internet gaan uitzoeken wat de kosten zijn en binnen hoeveel tijd we de rekening betaald konden ontvangen zodat we ook ons werk kunnen blijven hervatten en dat we geen zorgen hoeven te maken dat we nog langer moeten wachten op het geld waar we recht op hebben. Nu dat ik via het internet op zoek ben gegaan naar billincasso.nl omdat ik daar al de goede ervaring mee had hoef ik gelukkig niet veel moeite te doen om het allemaal netjes voor mekaar te krijgen en zo de formulieren toe te sturen die ik al een lange tijd hier heb liggen omdat de mensen nog steeds niet hebben betaald. Nu dat billincasso.nl onze bedrijfsgegevens al hebben is het nu voor de volgende klanten een stuk sneller geregeld omdat we dan niet alle formulieren weer moeten invullen maar dat we er nu voor zorgen dat het gelijk wordt geïncasseerd zonder te lang wachten op het geld. Klik hier