Wat ben ik blij met de boekhouder Utrecht, deze heeft mij zowel zakelijk als privé goed geholpen. Omdat ik via mijn werk deze accountant altijd onze administratie bij laat houden, leek het mij een goed idee om ook privé de hulp van dit bedrijf in te schakelen. Vooral het nu weer de tijd is om de belastingaangifte te moeten verzorgen en ik hier zo een hekel aan heb, heb ik een afspraak gemaakt met het administratiekantoor Reken op José. Zij zorgt ervoor dat mijn aangifte goed en nauwkeurig wordt gedaan en er niets wordt vergeten.   

Geen zorgen meer over mijn administratie

Omdat ik vaak loop te stunten met mijn boekhouding thuis heb ik besloten om dit helemaal uit handen te geven aan de boekhouder nabij Utrecht. In de tijd dat ik hier normaal mee bezig zou zijn kan ik de tijd nu ergens anders voor besteden. Zoals een lekker middag naar zee met de honden, ik kan mij hier nu al op verheugen.

‘Reken op José’ is opgericht door José Verbeek-Vergeer (AA-accountant). Zij zijn een allround administratiekantoor en hebben veel ervaring als accountants. Tevens heeft zij alle ins en outs geleerd en weet daardoor veel van alle zaken die spelen bij bedrijven.