Boekhouden

Boekhouder nabij Arnhem, als je hiernaar op zoek bent, kijk dan eens op de website, dhenh.nl. Omdat het administratiekantoor, waar ik jaren mee heb gewerkt, ermee stopte. Was het eventjes paniek voor mij om op zoek te gaan naar iemand waar ik al mijn bedrijfsgegevens aan kon toe vertrouwen. Daarom ben ik eens op het internet gaan kijken om op zoek te gaan naar een adres die mij net zo goed van dienst kan zijn dan dat ik ben gewend.

Boekhouder nabij Arnhem

Boekhouder nabij Arnhem, beter dan verwacht

Toen ik de website vond van Den Hartog & Hoogveld kreeg ik al snel een goede indruk. Wat ook erg prettig was, is dat ik al snel een afspraak met hun kon maken om het een en ander door te spreken. Wat mij al snel opviel is dat zij werken volgens de nieuwste technieken. Dit ben ik helemaal niet gewend maar het zag er een stuk overzichtelijker uit dan wat ik was gewend.

Administratie

Bekijk de website en oordeel zelf

Nu werk ik een aantal maanden met het systeem van dit bedrijf. Om eerlijk te zeggen ben ik ergens wel blij dat mijn ouder boekhouder ermee stopte. Want zij werken snel en efficiënt. Wanneer ik toch even een vraag heb dan staan de mensen van DH&H mij snel te woord. Daarom ben ik op het idee gekomen om dit adres als aanrader te delen met de lezer van dit blog. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel. Hier vind je alle informatie over de diensten die zij aanbieden. Ik ben erg blij dat ik dit adres heb gevonden en ik hoop nog vele jaren gebruik te kunnen maken van de diensten van dit kantoor.