Je kleding makkelijk bestellen online en achteraf betalen met Afterpay. Dit is een makkelijke en digitale betaalmethode waarbij je snel kunt betalen zonder externe apparaten. Vele winkels maken hier al gebruik van.

 

Hoe werkt Afterpay?

 

Afterpay is heel simpel. Na je aankoop krijg je een mail waarin een digitaal betalingsformulier in zit. Op dit betalingsformulier vul je, je naam in, je adres en je rekeningnummer. Dit wordt geregeld via DigiAccept wat het hart is van Afterpay. Dit betalingsformulier kun je 14 dagen na je aankoop nog opsturen. Hierdoor kun je de kleding die je bestelt had en niet goed zat gewoon retour sturen.

 

Dit betekend echter niet dat je zomaar kunt bestellen en niet betaald. Voor veiligheid wordt je gecontroleerd en geregistreerd. Hierdoor zorgen winkels met Afterpay ervoor dat ze niet een tweede keer worden opgelicht.

 

Vaak zijn er geen kosten voor deze betaalmethode. Toch zijn er een paar winkels die dit wel doen, je zult dan tussen de € 1 en € 10 aan onkosten betalen. acceptgiro-winkels

 

Afterpay winkels

 

Er zijn wel ruim 800 winkels in Nederland die Afterpay aanbieden. Afterpay is namelijk erg makkelijk en is al mogelijk sinds 2005.  Wil jij weten welke winkels dat zijn, kijk dan snel op onze site. Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet.